Gaspejs til naturgas og flaskegas

Søger du et godt tilbud på en flot gaspejs i Odense, Svendborg eller andre steder på Fyn, tilbyder vi hos Svendborg Pejse & Brændeovne gaspejse til både naturgas og flaskegas. Vi har et bredt udvalg af forskellige varianter og modeller, som kommer med eksempelvis automatisk forbrænding ved tryk på en knap.

Det er muligt at indstille temperaturen, så du får en dejlig, behagelig varme. Du kan sågar også indstille din gaspejs, så du får flammerne i ønskede højde. Hos os får du en nem og brugervenlig gaspejs, der er næsten klar til brug.

Vælg en populær gaspejs i et flot design

Gaspejse vinder større og større indpas i de danske stuer. Folk, der før havde en traditionel pejs eller brændeovn, vælger i dag en gaspejs, da disse fås i virkelig flotte designs, som er med til at give din stue et moderne look. Der er også langt større bekvemmelighed over at have en gaspejs frem for andre typer pejse, der kræver brændselstyper, der sviner og forurener.​

Du slipper sågar for at kløve brænde eller købe i dyre domme. Der er et absolut minimum af rengøring med en pejs, der kører på gas, hvorfor dette er manges foretrukne valg.

Mange mærker og modeller

Vi tilbyder en bred vifte af unikke gaspejse. Du kan vælge mellem mange forskellige typer, og vi rådgiver dig gerne, hvis du vil have et godt råd i forhold til, hvad du skal se efter.

Det handler i høj grad om dine behov, hvorfor en gaspejs er et godt valg til dig, der ikke gider for meget rengøring i forbindelse med din pejs.

Kom forbi vores butik i Svendborg eller ring og hør nærmere om vores mange modeller. Kontakt os på telefon 63 22 00 30.​ Du kan også sende en e-mail til post@svendborgpejse.dk​.

Ønsker du mere information om vores gaspejse?​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 8 anmeldelser fra Facebook

Åbningstider

​Mandag - Fredag

13.00 - 17.30

Onsdag

Lukket

Lørdag

​10.00 - 13.00

I perioden 1 Maj til 31 August Lørdagslukket

kontaktinformation

​Telefon: 63 22 00 30

E-mail: post@svendborgpejse.dk