Pillebrændeovn i dansk design og kvalitet

​Drømmer du om at få en pillebrændeovn i din bolig? Hos Svendborg Pejse & Brændeovne forhandler vi nogle af de bedste pillebrændeovne til kunder i Odense, Svendborg og resten af Fyn. Hos os får du den eneste helt danske pillebrændeovn på markedet. Vi har mange modeller og mærker i et bredt udvalg, hvor der er en, der kan friste enhver. Med sine rene og æstetisk smukke linjer får du her en brændeovn til piller, der pryder enhver stue. Giv din bolig en hyggelig varmekilde, der spreder en god stemning og giver en dejlig, behagelig varme.

Få en pillebrændeovn med eller uden fedtsten

Har du i forvejen en pejs eller en brændeovn, men ønsker du at få mere ud af dit brænde, er en pillebrændeovn en rigtig god investering. Der er god økonomi i piller, der brænder længere og forurener mindre. Vi tilbyder dem både med og uden fedtsten, så du helt selv kan vælge, hvad du mest er til.

Træpiller er billigere i drift end almindelig brænde, hvorfor du sparer penge i længden og får mere ud af hver krone, du bruger på brænde. Da vi har flere modeller, hjælper vi dig gerne med at finde den, der matcher din økonomi og behov bedst.

Bredt udvalg til konkurrencedygtige priser

Med mange års erfaring i branchen ved vi, hvad vores kunder efterspørger. Vi følger hele tiden med i, hvad der udkommer af nye modeller og mærker, så vi kan tilbyde et bredt udvalg til konkurrencedygtige priser. 

Skal vi hjælpe dig med at finde en pillebrændeovn til dit hjem, har vi altid en fagspecialist, der kan hjælpe og rådgive.

Tag gerne kontakt til os, hvis du har spørgsmål til modeller, pris eller noget helt tredje. Ring på telefon 63 22 00 30. Du kan også sende en e-mail til post@svendborgpejse.dk​. Vi ser frem til at høre fra dig.​

Ønsker du et gratis tilbud på en pillebrændeovn?​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 8 anmeldelser fra Facebook

Åbningstider

​Mandag - Fredag

13.00 - 17.30

Onsdag

Lukket

Lørdag

​10.00 - 13.00

I perioden 1 Maj til 31 August Lørdagslukket

kontaktinformation

​Telefon: 63 22 00 30

E-mail: post@svendborgpejse.dk