Moderne indbygningspejs fra Spartherm​

Drømmer du om at få en smuk og stilren indbygningspejs i din bolig? Så er du kommet til den helt rette forhandler. Hos Svendborg Pejse & Brændeovne forhandler vi et stort udvalg af de moderne og stilrene indbygningspejse til konkurrencedygtige priser, som vi leverer og monterer for private såvel som erhvervskunder i Svendborg, Odense og omegn samt på hele det øvrige Fyn.

Vælg en eksklusiv og stilren pejseindsats

Vi forhandler indbygningspejse af mærket Spartherm, som er et eksklusivt brand, der lægger vægt på, at både kvalitet og design går op i en højere enhed. En indbygningspejs for Spartherm er det ideelle valg for dig, der foretrækker et stilrent og individuelt design med et arkitektonisk udtryk.

Brandet fremstiller pejseindsatse i et enkelt, men flot design, og under fremstillingen er det kun de absolut bedste materialer, der bliver anvendt. På den måde kan du være sikker på, at du får en indbygget pejs, der kan holde i rigtig mange år.​

Hos Svendborg Pejse & Brændeovne forhandler vi mange forskellige modeller, hvilket gør det muligt for dig at vælge lige netop den pejseindsats, der passer til din stil, indretning og dit budget.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din indbygningspejs

Du er altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 63 22 00 30 eller e-mail post@svendborgpejse.dk for yderligere information eller for at indhente en pris på en indbygningspejs fra Spartherm. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på pejs, levering og montering.

Du er desuden også altid velkommen til at kigge forbi vores butik, hvor du kan se nærmere på vores udvalg samt få rådgivning og vejledning omkring de forskellige modeller.​

​★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 8 anmeldelser fra Facebook

Åbningstider

​Mandag - Fredag

13.00 - 17.30

Onsdag

Lukket

Lørdag

​10.00 - 13.00

I perioden 1 Maj til 31 August Lørdagslukket

kontaktinformation

​Telefon: 63 22 00 30

E-mail: post@svendborgpejse.dk