Rais brændeovn eller pejs til den stilrene indretning

Kunne du tænke dig en ny brændeovn, og er du på udkig efter en Rais brændeovn? Så kan vi hos Svendborg Pejse & Brændeovne hjælpe dig. Vi forhandler både brændeovn og pejseindsats fra Rais til privatpersoner og erhvervskunder i Odense og omegn samt på resten af Fyn.

Hvorfor vælge en Rais brændeovn?

En Rais brændeovn er for dig, der foretrækker en nordisk stil, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten af håndværket under fremstillingen og designprocessen. Rais fremstiller både traditionelle brændeovne og de populære pejseindsatser, som kan være med til at give din bolig et personligt touch og give en eksklusiv stemning af ren hygge.

En pejseindsats fra Rais er et populært valg i forbindelse med nybyggeri eller renovering af en eksisterende bolig. Det skyldes blandt andet, at pejseindsatsen er utrolig stilren og moderne, samtidig med at den giver mange forskellige indretningsmuligheder. 

Den kan for eksempel monteres i et allerede eksisterende ildsted, eller den kan bruges som en flot og funktionel rumdeler.​

Kig forbi butikken i Svendborg og se vores store udvalg

Uanset om du leder efter en pejs eller brændeovn fra Rais, kan du finde det i vores butik i Svendborg. Her forhandler vi følgende modeller:

  • Rais 500
  • Rais 700
  • Rais Bionic Fire
  • Rais Viva
  • Rais Rina
  • Rais Q tee 2

Du er velkommen til at kigge forbi for at se nærmere på udvalget eller for rådgivning og et uforpligtende tilbud på din nye Rais brændeovn. Har du nogle spørgsmål omkring vores sortiment, kan du også altid ringe til os på telefon 63 22 00 30 eller skrive til vores e-mail post@svendborgpejse.dk, hvis du foretrækker det.​

Rais 500

Bionic Fire

Viva

Rais Rina

Rais Q tee 2

Rais 700

​★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 8 anmeldelser fra Facebook

Åbningstider

​Mandag - Fredag

13.00 - 17.30

Onsdag

Lukket

Lørdag

​10.00 - 13.00

I perioden 1 Maj til 31 August Lørdagslukket

kontaktinformation

​Telefon: 63 22 00 30

E-mail: post@svendborgpejse.dk