Stålskorsten med 10 års garanti​

​Hos Svendborg Pejse & Brændeovne tilbyder vi en stålskorsten med hele 10 års garanti. Ønsker du at få etableret en pejs eller brændeovn i din bolig i Odense, Svendborg eller andre steder på Fyn, har vi en stålskorsten til formålet.

​Alle vores stålskorstene er fremstillet i rustfrit stål både indvendig og udvendig. Du får en høj kvalitet, god holdbarhed og stor slidstyrke. Vi har en bred palette af forskellige muligheder, da vi forhandler en flot, matsort farve, men vi kan også få dem fremstillet i alle RAL farver, hvis dette er dit ønske.

Få en robust stålskorsten, der holder i mange år

Har du ikke en skorsten i din bolig, kan du lige så godt gøre det rigtigt første gang. Derfor anbefaler vi en stålskorsten, da de holder længere og er mere robuste. Vi tilbyder kompetent rådgivning, da vi har erfarne fagfolk, der har været i branchen i mange år. Vi ved, hvad der virker og ikke mindst, hvad der holder bedst i længden. 

Kom ind til en snak om dine muligheder eller kontakt os for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig. Hos os kan du stole trygt på, at vores stålskorstene er i høj kvalitet, da vi lever af glade og tilfredse kunder. Det er din garanti for, at alt er i orden samt de 10 år, vi garanterer for produktet.

Solid kvalitet til konkurrencedygtige priser

Får du monteret en stålskorsten, der ikke er i ordentlig kvalitet, kan du ikke udnytte din pejs eller brændeovn til fulde. 

Det kan være, at skorstenen går nemt i stykker, at den stoppes hurtigt eller andre uhensigtsmæssigheder. Vi leverer udelukkende topkvalitet til yderst attraktive priser.

Skal vi hjælpe med at få din stålskorsten monteret? Send os en e-mail til post@svendborgpejse.dk eller kontakt os på telefon 63 22 00 30 for at høre meget mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.​

Ønsker du at høre mere om vores stålskorstene?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 8 anmeldelser fra Facebook

Åbningstider

​Mandag - Fredag

13.00 - 17.30

Onsdag

Lukket

Lørdag

​10.00 - 13.00

I perioden 1 Maj til 31 August Lørdagslukket

kontaktinformation

​Telefon: 63 22 00 30

E-mail: post@svendborgpejse.dk